Veterinarijos fakultetas // Faculty of Veterinary Medicine 1709 Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1709
DateTitleAuthor(s)Type
2-Jun-2022Vilniaus miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigų maisto tvarkymo skyrių darbuotojų higienos žinių įvertinimasSaulevičienė, EglėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Staphylococcus aureus paplitimas galvijų bandose ir šių bakterijų enterotoksinų ir atsparumo antimikrobinėms medžiagoms nustatymasRuikaitė - Paulauskienė, AurelijaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Velžio gimnazijos 12 - 15 metų mokinių kūno masės indekso vertinimo analizėJuškaitė, KarolinaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Gimnazijos mokinių maitinimosi ir maitinimo analizėŠvabinskienė, DovilėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-20222019–2020 metų dioksinų paplitimo Alytaus rajone analizėPetškevičiūtė, KamilėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Higienos sąlygų analizė Kauno ir Kėdainių miestų turgavietėseSabulytė, GabijaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Transportavimo ir saugojimo sąlygų įtakos valgomųjų ledų kokybei tyrimasŽapnickienė, SaulėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Pridėtinės vertės mėsos gaminio kūrimas, funkcionalumo, juslinių savybių įvertinimasMacaitė, JustinaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Geriamojo vandens iš šulinių kokybės įvertinimasBurinskaitė, ViktorijaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Biologinių, cheminių ir fizinių rizikos veiksnių analizė Klaipėdos miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigų A, B, C, D, E maisto laikymo ir ruošimo skyriuoseSurblytė, VytautėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Avienos patiekalo senyvo amžiaus asmenims kūrimas ir funkcionalumo įvertinimas socialinės globos įstaigoje XTiminskaitė, ViktorijaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Vietinės kilmės baltyminių žaliavų pritaikymas sūrių užkandžių gamyboje ir jų įtaka kokybės rodikliamsKazakaitė, KamilėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Campylobacter coli molekulinių žymenų, susijusių su atsparumu antibiotikams, identifikavimasŠalčiūtė, GretaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Funkcionaliųjų arbatų kompozicijų kūrimas naudojant maistines (įskaitant ir prieskonines) žolelesSamuilytė, KarolinaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Origanum vulgare eterinio aliejaus įtaka fermentuotų puskvietinių kepinių saugos ir kokybės rodikliamsVaškytė, LauraMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Lactococcus lactis padermių, išskirtų iš žuvies, identifikavimas ir mikrobiologinės saugos savybių įvertinimasKavaliauskaitė, KamilėMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Thymus vulgaris vandeninio ekstrakto įtaka fermentuotų kvietinių kepinių saugos ir kokybės rodikliamsVašėtaitė, SimonaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Mikrobiologiniais ir fiziniais metodais apdorotų ryžių rupinių taikymas didesnės pridėtinės vertės duonos gamybojeSilkartaitė, BertaMagistro darbas / Master thesis
10-Jun-2022X centro užsieniečių mitybos raciono analizė ir jo derinimas atsižvelgiant į kultūrinius ypatumusGrigorjeva, NataljaMagistro darbas / Master thesis
2-Jun-2022Giros aromatinių junginių sąsajos su žaliavų biosaugos rodikliaisKulbokaitė, MiglėMagistro darbas / Master thesis
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1709